hoofdmenu
home
Missie en visie
Wat en wie is Esocratia?
Een positieve instelling
Contact
Fotogalerij
English
serv3
Liefde voor wijsheid
Teambuilding
Coaching
Stoelmassage
Lichaam, geest en ziel
 
 
 
 
foto2

Instelling

poort

 

...goede gedachten resulteren in goed leven...

Goed voor jezelf!

Goed voor je omgeving!

Goed voor onze moeder aarde!

 Een goede instelling voor uzelf: 

Een goede instelling voor uw persoonlijk leven kunt u aan het toeval overlaten, of u kunt het lot in eigen handen nemen en uw leven een positieve draai geven. Extra aandacht voor uw persoonlijke ontwikkeling is uw persoonlijke keuze. Hoe gaat u zichzelf voelen als u een veelzijdig menu voor gezondheid en spirituele groei aangeboden krijgt? Denkt u niet alleen aan fysieke fitness, maar ook aan een combinatie van lichaam, geest en ziel.

Een goede instelling in uw organisatie:

Hoe zou het zijn als er dagelijks een trainer komt om medewerkers een goede start in de dag te laten voelen met Tibetaanse Yoga, Meditatie en/of massage? Een soort 'optimistic survivalkid for the day', zodat iedereen leert om te gaan met stress en tijdsdruk en ook algemeen negative gedachtes leert herkennen en neutraliseren?

Als een organisatie niet alleen aan profit, maar ook over het persoonlijke geluk en de gezondheid van medewerkers nadenkt, verbetert de sfeer en het werkklimaat zodanig, dat ook betere resultaten geboekt worden.

Een goede instelling voor moeder aarde:

Hoe bewuster wij leren te leven met een goed hart en een open geest, hoe beter het ook zichtbaar wordt op onze moeder aarde.